Wie weit sind Sie in Ihrem Leben schon geflogen?


Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlugStatistik постер

во километри  510.653
во милји  317.305
патување околу земјината топка 12,74 пат(и)
летови до месечината1,328 пат(и)
летови до сонцето0,0034 пат(и)
   
сати  660:26
денови27,5
недели3,9
месеци0,92
години0,075
   
вкупно летови  186
домашни30
(интра)континентални без домашни 84
меѓународни55
други летови17
   

најдолг лет (оддаличеност): 10.894 km, 12:36 h, London (Heathrow) - Singapur (Changi), 2016
најдолг лет (временски):12:36 h, 10.894 km, London (Heathrow) - Singapur (Changi), 2016
најкратки лет: 117 km, 0:38 h, Teneriffa (Reina Sofia-Tenerife Sur) - Las Palmas de Gran Canaria (Gando), 2007
просечно траење: 2.745 km, 3:33 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 HAJ Hannover  64 17,2 %
2 HAM Hamburg  52 14,0 %
3 LON London  28 7,5 %
4 STR Stuttgart  27 7,3 %
5 VIE Wien  24 6,5 %
6 DXB Dubai  12 3,2 %
7 MUC München  8 2,2 %
8 LHR London  8 2,2 %
9 CDG Paris  8 2,2 %
10 BKKX Bangkok  7 1,9 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 TUIfly 2 1,1 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 STR - HAJ 11 5,9 %
2 HAJ - STR 10 5,4 %
3 HAJ - VIE 8 4,3 %
4 VIE - HAJ 8 4,3 %
5 LON - HAM 5 2,7 %
6 HAM - LON 5 2,7 %
7 HAM - STR 3 1,6 %
8 HAM - DXB 3 1,6 %
9 STR - HAM 3 1,6 %
10 DXB - HAM 3 1,6 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 63
вкупно авиокомпании 1
вкупно pути 126
вкупно земји 23


 Aus unserem Shop 

Flugzeugmodell - SAS - Airbus A340-300 - 1:250
SAS - Airbus A340-300 - 1:250
Flugzeugmodell - Emirates - Boeing 777-300ER - 1:200
Emirates - Boeing 777-300ER - 1:200
Spielzeug - Air Force One B747 Spielzeugmodell
Air Force One B747 Spielzeugmodell