Wie weit sind Sie in Ihrem Leben schon geflogen?


Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlugStatistik постер

во километри  677.349
во милји  420.885
патување околу земјината топка 16,90 пат(и)
летови до месечината1,762 пат(и)
летови до сонцето0,0045 пат(и)
   
сати  823:29
денови34,3
недели4,9
месеци1,14
години0,094
   
вкупно летови  139
домашни29
(интра)континентални без домашни 18
меѓународни74
други летови18
   

најдолг лет (оддаличеност): 9.627 km, 11:12 h, München (Franz Josef Strauss) - Los Angeles, 2003
најдолг лет (временски):12:15 h, 9.627 km, München (Franz Josef Strauß) - Los Angeles (International), 17.09.2010
најкратки лет: 260 km, 0:47 h, Zürich (Kloten) - München (Franz Josef Strauss), 1998
просечно траење: 4.873 km, 5:55 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 MUC München  98 35,3 %
2 FRA Frankfurt  32 11,5 %
3 ATL Atlanta  22 7,9 %
4 LAX Los Angeles  20 7,2 %
5 DEN Denver  13 4,7 %
6 JNB Johannesburg  11 4,0 %
7 DUS Düsseldorf  8 2,9 %
8 MIA Miami  7 2,5 %
9 MLA Malta  6 2,2 %
10 MCO Orlando  5 1,8 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Lufthansa 2 1,4 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 MUC-FRA 11 7,9 %
2 LAX-MUC 8 5,8 %
3 MUC-LAX 8 5,8 %
4 MUC-ATL 6 4,3 %
5 FRA-MUC 6 4,3 %
6 ATL-MUC 6 4,3 %
7 FRA-DEN 4 2,9 %
8 MUC-DUS 3 2,2 %
9 MLA-MUC 3 2,2 %
10 FRA-JNB 3 2,2 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 30
вкупно авиокомпании 1
вкупно pути 76
вкупно земји 11


 Aus unserem Shop 

Flugzeugmodell - Air Austral - Volcano - Boeing 787-8 - 1:200 - PremiumModell
Air Austral - Volcano - Boeing 787-8 - 1:200 - PremiumModell
Flugzeugmodell - Condor - Island - Airbus A320-200 - 1:200
Condor - Island - Airbus A320-200 - 1:200
Flugzeugmodell - Eurowings - Airbus A320-200 - 1:200 - PremiumModell
Eurowings - Airbus A320-200 - 1:200 - PremiumModell