Wie weit sind Sie in Ihrem Leben schon geflogen?


Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlugStatistik постер

во километри  25.161
во милји  15.634
патување околу земјината топка 0,63 пат(и)
летови до месечината0,065 пат(и)
летови до сонцето0,0002 пат(и)
   
сати  44:50
денови1,9
недели0,3
месеци0,06
години0,005
   
вкупно летови  22
домашни0
(интра)континентални без домашни 21
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 1.285 km, 2:05 h, London (Luton) - Gdansk (Lech Walesa), 13.07.2010
најдолг лет (временски):2:25 h, 1.285 km, Gdansk (Lech Walesa) - London (Luton), 17.01.2012
најкратки лет: 500 km, 1:10 h, Gdansk (Lech Walesa) - Stockholm (Skavsta), 18.04.2012
просечно траење: 1.174 km, 2:05 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 GDN Danzig  19 43,2 %
2 STN London  10 22,7 %
3 LTN London  8 18,2 %
4 RYG Moss  2 4,5 %
5 BGY Bergamo  2 4,5 %
6 NYO Stockholm  1 2,3 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 11 50,0 %
2 Wizz Air 10 45,5 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 11 50,0 %
2 Airbus 320 9 40,9 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 GDN - STN 4 18,2 %
2 GDN - LTN 4 18,2 %
3 LTN - GDN 4 18,2 %
4 STN - GDN 4 18,2 %
5 GDN - BGY 1 4,5 %
6 STN - RYG 1 4,5 %
7 RYG - GDN 1 4,5 %
8 GDN - NYO 1 4,5 %
9 BGY - STN 1 4,5 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 6
вкупно авиокомпании 2
вкупно типови на авионите  2
вкупно pути 9
вкупно земји 5


 Aus unserem Shop 

Flugzeugmodell - China Airlines - Airbus A350-900 - 1:200 - PremiumModell
China Airlines - Airbus A350-900 - 1:200 - PremiumModell
Flugzeugmodell - KLM - Boeing 787-9 - 1:200 - PremiumModell
KLM - Boeing 787-9 - 1:200 - PremiumModell
Flugzeugmodell - Qantas - Airbus A330-300 - 1:200 - PremiumModell
Qantas - Airbus A330-300 - 1:200 - PremiumModell