Wie weit sind Sie in Ihrem Leben schon geflogen?


Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlugStatistik постер

во километри  186.132
во милји  115.657
патување околу земјината топка 4,64 пат(и)
летови до месечината0,484 пат(и)
летови до сонцето0,0012 пат(и)
   
сати  235:44
денови9,8
недели1,4
месеци0,33
години0,027
   
вкупно летови  58
домашни0
(интра)континентални без домашни 27
меѓународни20
други летови11
   

најдолг лет (оддаличеност): 16.585 km, 18:56 h, Zürich (Kloten) - Sydney (Kingsford Smith)
најдолг лет (временски):18:56 h, 16.585 km, Zürich (Kloten) - Sydney (Kingsford Smith)
најкратки лет: 203 km, 0:44 h, Key West (International) - Miami (International)
просечно траење: 3.209 km, 4:04 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 ZRH Zürich  45 38,8 %
2 BCN Barcelona  4 3,4 %
3 BKK Bangkok  4 3,4 %
4 SYD Sydney  4 3,4 %
5 MIA Miami  4 3,4 %
6 JFK New York  3 2,6 %
7 CHQ Chania  2 1,7 %
8 AYQ Ayers Rock  2 1,7 %
9 LIS Lissabon  2 1,7 %
10 MAD Madrid  2 1,7 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 HKGX - BKK 1 1,7 %
2 ZRH - VIE 1 1,7 %
3 HAM - ZRH 1 1,7 %
4 ZRH - CHQ 1 1,7 %
5 ZRH - LCY 1 1,7 %
6 LPA - ZRH 1 1,7 %
7 LCY - ZRH 1 1,7 %
8 ZRH - RHO 1 1,7 %
9 ZRH - DEL 1 1,7 %
10 BCN - ZRH 1 1,7 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 38
вкупно pути 58
вкупно земји 19


 Aus unserem Shop 

Flugzeugmodell - Asiana Airlines - Boeing 767-300 - 1:200 - PremiumModell
Asiana Airlines - Boeing 767-300 - 1:200 - PremiumModell
Flugzeugmodell - TWA - Boeing 717-200 - 1:200
TWA - Boeing 717-200 - 1:200
Flugzeugmodell - Boeing - House Color - Test Flight - Boeing 737 MAX 8 - 1:200 - PremiumModell
Boeing - House Color - Test Flight - Boeing 737 MAX 8 - 1:200 - PremiumModell